Home/Eten & Drinken/Tafeltje Dekje

Tafeltje Dekje


 

Senioren vanaf 65 jaar die woonachtig zijn in de regio Cuijk en die door omstandigheden niet of niet goed meer zelf hun dagelijkse warme maaltijd kunnen klaarmaken, kunnen een beroep doen op de warme maaltijddienst van Tafeltje Dekje.

Dagelijks bezorgt een groot aantal vrijwilligers van Welzijn Ouderen Cuijk in de regio Cuijk deze maaltijden, bereid door Hofmans Nijmegen. Daarnaast checken ze met een kort praatje bij de klanten, hoe het met hen gaat. Zo hopen we dat senioren in de regio nog lang zelfstandig kunnen blijven wonen.

De vrijwilligers bezorgen de maaltijden van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur. Als u een maaltijd voor zondag wilt bestellen, dan ontvangt u deze op zaterdag (koelvers).

Liever ’s avonds warm eten? Bestel dan een koelverse maaltijd en warm deze op ieder gewenst tijdstip op.

Bij de maaltijd kan ook een broodmaaltijd worden besteld.

In bijzondere gevallen kunnen mensen jonger dan 65 jaar met een medische of sociale indicatie, een beroep doen op deze service.

Wilt u een maaltijd aanvragen of nadere informatie over Tafeltje Dekje, neem dan contact op met de infobalie van Welzijn Ouderen Cuijk/KBO op telefoonnummer 0485 - 574440, keuzenummer 3.

170628 swoc tdj istarfotografie.nl